ski Austia 2014 vacanta ta in Austria!
InfoTravelAustria
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
   
 
Sunteti aici: Home - Austria - Land Tirol - Innsbruck

Despre Innsbruck

Landul Tirol
Regiunile din Tirol au pentru fiecare gust oferta potrivita – începând cu destinatiile nobile din St. Anton si Kitzbühel pâna la vaile salbatice si romantice Pitztal si Ötztal si finalizând la regiunea rezervatiei nationale Großglockner si Großvenediger din idilicul Tirol de est. Tara ghetarilor si a lacurilor montane cristaline este foarte bine cunoscuta de drumeti, alpinisti, ciclisti pe munte si schiori. Satele de vacanta din Innsbruck si platoul montan din regiunea olimpica Seefeld (locul de organizare a jocurilor de iarna din 1964 si 1976) va asteapta cu un amestec atractiv de actiune si cultura. Regiunea Hall va poate încânta nu numai cu perspectivele unice de cristal ale lui André Hellers, ci si cu castele, cetati si biserici medievale. În regiunea Karwendel orasul argintiu Schwaz ofera o invitatie de sedere. Iar schiorii si sportivii montani pot descoperi un adevarat Eldorado în Stubaital si Wipptal.

Tirol Info
Maria-Theresien-Straße 55, 6010 Innsbruck, Österreich
Tel.: +43(512)7272 | Fax: +43(512)72727 | E-Mail: info@tirol.at | Web: www.tirol.at


INNSNRUCK
Capitala Tirolului, Innsbruck este sediul Parlamentului, Guvernului si autoritatilor regionale tiroleze. Statiunea si-a castigat un renume international, gazduind Jocurile Olimpice de iarna atat in anul 1964 cat si in anul 1976.

Statiunea olimpica este un adevarat Eldorado pentru iubitorii sporturilor de iarna. Pentru cei ce cauta imbinarea sportului cu activitatile culturale recomandam vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orase din Europa, Innsbruck, incluzand vizitarea Palatului, Gradinii si biserii imperiale, precum si a gradinii zoologice de iarna.


Innsbruck, capitala Tirolului, se află la o înălţime de 575 m. Situat într-o culisă montană impresionantă, între lanţul nordic al munţilor Karwendel şi lanţurile pre-Alpilor centrali oraşul vă aşteaptă cu străduţe frumoase şi înguste pentru plimbări lungi. Ca atracţii speciale merită menţionate "Goldene Dachl" - acoperişul de aur în stil târziu gotic, cu 2.657 plăci de cupru aurite, Annasäule, Hofburg sau o excursie la renumita "Bergisel-Schanze" - pentru sărituri.

Ideală pentru fanii schiului şi unică pentru un oraş mare este reţeaua de transport în comun şi apropierea de domeniile schiabile - autobuzele vă duc chiar din centrul al domeniile situate la doar câţiva metri depărtare.

În total 22,5 km de pârtii şi 7 instalaţii pe cablu, la altitudini între 950 şi 2.304 m, vă stau la dispoziţie cu skipass-ul „Glungezer“. Pârtiile bine preparate se întind prin peisaje de vis şi pun la dispoziţia atât a schiorilor cât şi a snowboarderilor coborâri foarte frumoase. Odată ajunşi pe vârf vi se deschide o vedere incredibilă de la 2.677 m deasupra nivelului mării asupra frumoasei Inntal şi vârfurilor aşa numitului Lanţ de Nord - partea la nord de Innsbruck a lanţului Innzal. De pe Glungezer aveţi la picioare nu doar o coborâre FIS ci şi câteva arii de zăpadă adâncă. La marginea pârtiilor vă invită refugii tradiţionale precum şi un restaurant confortabil la Halsmarter când vă dezlegaţi

Informatii despre partiile de ski
Cel mai înalt punct al zonei 2.304 m
Cel mai jos punct al zonei 950m
Statiune de schi la altitudine 575m
Numar instalatii transport pe cablu 7
Numar teleschiuri 5
Numar telescaune 2
Numar telecabine
Pârtii în total 22,5 km
Pârtii verzi/albastre 6,5 km
Pârtii rosii 15,5 km
Pârtii negre 22,5 km

schiurile. Skipass "Axamer Lizum-Glungezer" vă permite accesul la 41 km de pârtii variaţi şi 9 instalaţii în domeniul schiabil Axamer Lizum. Şi începătorii şi avansaţii vor fi satisfăcuţi de oferta de pârtii olimpice. O atracţie deosebită este coborârea de vale de cca. 6,5 km de la Pleisen la Axams. Datorită puţinelor porţiuni plate şi minunatelor Snow-Park-uri nici snowboarderii nu au motive să se plângă. După o zi obositoare pe pârtie vă aşteaptă la revenire multe restaurante şi baruri.

Innsbruck vă pune la dispoziţie o gamă foarte largă de oferte în ceea ce priveşte Après-Ski şi ofertele de petrecere a timpului liber. Fie că e vorba de petrecere sau seri de cultură - nu veţi duce lipsa a nimic. Refugii şi restaurante vă invită chiar pe/lângă pârtii la o gustare şi un pahar iar mai târziu în numeroasele baruri, discoteci şi cluburi puteţi face din noapte zi. Un loc de întâlnire preferat pentru boarderi este "Jimmy's", însă şi "Plan B", "Disco Plateau" sau "Jolly" sunt locale foarte îndrăgite. Dacă vreţi ceva mai stilat puteşi profita de avantajele de oraş mare, oferta foarte largă de concerte, galerii de artă şi spectacole. Pentru shopping vă recomandăm strada Maria-Theresien, cu magazinele mai mici sau mai mari şi cafenele sale. Pentru alte activităţi sportive vă stau la dispoziţie bowling, piscine acoperite, patinoare naturale şi artificiale, căţărări şi un derdeluş. O vizită la "Lumea de Cristal" în Wattens sau explorarea oraşului şi a diverselor sale atracţii turistice cum ar fi castelul Ambras şi Hofburg şi faimosul "acoperiş de aur" merită neapărat o zi sau două!

Preferaţi schi fond? Nici o problemă! Reţeaua oferită de regiune are peste 145 km! Transportul pentru schi fond este gratuit: aşa ajungeţi comod de la A la B! Traseele duc prin peisajele aproape urbane, idilicele sătuce de vacanţă şi prin peisaje alpine până la gheţar la finalul văii. Peste 46 (!) km măsoară cel mai lung, de la Innsbruck la Rinn. În Gries la Sellrain vă puteţi dedica pasiunii dumneavoastră chiar după căderea întunericului.

Sursa descriere Insbruck: http://austria.directbooking.ro


STATIUNI DE SKI IN LANDUL TIROL

ST. ANTON AM ARLBERG
Piste de ski situate intre 1350 m – 2811 m
280 km de piste de schi dintre care:

 • 112 km (usoare – albastre)
 • 134 km (medii – rosii)
 • 34 km (dificile – negre)

84 ski lifturi (cu capacitate de transport de 123.014 persoane/ ora)

OBERGURGL
Piste de ski situate intre 1800 m – 3080 m
110 km de piste de schi dintre care:

 • 35 km (usoare – albastre)
 • 55 km (medii – rosii)
 • 20 km (dificile – negre)

24 ski lifturi (cu capacitate de transport de 39.000 persoane/ ora)

SEEFELD
Piste de ski situate intre 1200 m – 2100 m
46 km de piste de schi dintre care:

 • 33 km (usoare – albastre)
 • 11 km (medii – rosii)
 • 2 km (dificile – negre)

32 ski lifturi (cu capacitate de transport de 22.700 persoane/ ora)

KITZBUHEL
Piste de ski situate intre 800 m – 2000 m
46 km de piste de schi dintre care:

 • 72 km (usoare – albastre)
 • 74 km (medii – rosii)
 • 24 km (dificile – negre)

4 ski lifturi (cu capacitate de transport de 87.900 persoane/ ora)

SOLDEN IM OTZTAL
Piste de ski situate intre  1350 m – 3340 m
150 km de piste de schi dintre care:

 • 69 km (usoare – albastre)
 • 51 km (medii – rosii)
 • 28 km (dificile – negre)

34 ski lifturi (cu capacitate de transport de 70.000 persoane/ ora)

ISCHGL
Ischgl, o statiunie in cel mai indepartat colt al Austriei, in Tirol, la granita cu Elvetia. Aproape o suta de partii, zapada cat cuprinde, atmosfera incendiara seara in apres-ski-uri, pensiuni cu arhitectura traditionala... un loc excelent pentru vacanta de iarna.
   


vacante ieftine Austria Inapoi sus
InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com

© 2012-2013 All Right Reserved. "InfoTravelAustria" is a registered trademark |
Contact portal turism InfoTravelAustria: 0723 286 309 VODAFONE | office@infotravelromania.ro